Yogapraktijk de vlinder

Dru Yoga voor volwassenen

Dru Yoga wordt weleens de Yoga van het hart genoemd. Als je kunt leven vanuit je hart, ben je blij met jezelf en de ander. Dru Yoga maakt je energiek en vitaal. Soepel en ontspannen. Blij en opgewekt. Zacht en krachtig tegelijk. Dru Yoga is niet zweverig. Het is met beide voeten op de grond. Kenmerkend zijn de zachte, vloeiende bewegingen en de positieve kracht van ons hart.

Dru Yoga is stevig verankerd in een eeuwenoude Yogatraditie. Het is van generatie op generatie overgedragen en vormt heden ten dage een geweldige vorm die bijdraagt aan een gezondere leefwijze en aangepast is aan onze westerse wereld. De ontwikkelde technieken vormen een uitstekende methode om balans te vinden tussen lichaam (fysiek), hart (emoties) en geest (mentaal).

Dru Yoga is er voor iedereen. Of je nu groot of klein bent. Dru Yoga beoefen je binnen je eigen grenzen en mogelijkheden. Niks moet. Je bent welkom zoals je bent.

Anderhalf uurtje voor jezelf geeft je de ruimte om even bij jezelf te komen in de drukte van alledag. Je leert in het hier en nu te komen door je aandacht bij je lichaam en ademhaling te houden in dit moment. Dat geeft innerlijke rust en stabiliteit. Je zit lekkerder in je vel.

KOM WEER IN BALANS MET DRU YOGA…..….. gewoon doen en ervaar de kracht van Dru Yoga. Wie zaait zal oogsten…..