Yogapraktijk de vlinder

Yoga les mogelijkheden

Proefles

Een nieuwe cursist kan kennismaken met de yoga door middel van een proefles. Deze les is gratis. Daarna besluit je of je door wilt gaan. Wanneer je ervoor kiest om door te gaan, kun je op dat moment instromen indien er een plek vrij is.

Reguliere les

Wanneer u zich als vaste cursist inschrijft voor een yogaseizoen, is het lesgeld voor een reguliere yoga les 10 euro. Dit geldt zowel voor de Dru Yoga als de Yin Yoga. Lessen duren 1 uur en een kwartier. Er wordt een vaste plek voor je gereserveerd in een vaste groep en tijd.

Losse les

Een losse yogales kost 12,50 euro per les. Deze les kun je alleen volgen wanneer er plaats is in de gewenste groep en tijd. Er wordt geen vaste plek voor je gereserveerd.

5-Strippen leskaart

Wil je je niet verbinden als vaste cursist, maar wel regelmatig losse yoga lessen volgen, dan bestaat er een mogelijkheid tot het kopen van een 5-strippen leskaart. Deze kost 57,50 euro en geeft recht op 5 losse yoga lessen. Wil je als vaste cursist (naast uw vaste groep en tijdstip) extra yoga lessen volgen dan ontvang je korting op de 5-strippen leskaart. Deze kost dan 50 euro en geeft recht op 5 losse yoga lessen.

Let wel: een strippenkaart yoga les kun je alléén volgen in overleg en wanneer er plaats is in de gewenste groep en tijd. Vol=vol. Er wordt dus geen vaste plek voor je gereserveerd. De 5-strippen leskaart is een jaar geldig en mag ook door derden gebruikt worden. De beschikbaarheid in vrije plekken wordt in een WhatsApp groep kenbaar gemaakt. Hiervoor kun je je aanmelden bij de docent.

Online yoga les

Alle lessen zijn ook online te volgen via het programma Skype. De les wordt dan LIVE online gegeven tijdens de reguliere lesuren. Deze kost 7,00 euro per les.

Betaling

Het lesgeld voor reguliere yogalessen dient voldaan te zijn telkens bij aanvang van een blok. Het yogaseizoen wordt ingedeeld in 2 blokken per seizoen, afhankelijk van de jaarplanning en yogavorm.

Gemiste les

Wanneer je een les mist, ongeacht welke reden, wordt deze niet terugbetaald. Je kunt altijd in overleg op een ander gewenst tijdstip inhalen, mits er plaats is in een andere groep. Graag tenminste 3 uur van te voren doorgeven, wanneer je niet kunt komen. Een andere cursist kan dan bijvoorbeeld nog op jouw plek een les inhalen. Als je stopt met yogalessen volgen, vervalt het recht op inhalen van gemiste lessen. Zie verder de algemene info en voorwaarden.