Yogapraktijk de vlinder

Hormoonyoga

Eendaagse cursus

Een mooie serie YOGA oefeningen speciaal voor VROUWEN van jong tot oud. Door een combinatie van beweging, ademhaling en diepe ontspanning komen lichaam, gevoelens en gedachten weer in balans.

Maria den Hertog, opgeleid en gecertificeerd door Dinah Rodrigues zal deze eendaagse workshop leiden. Maria is tevens Dru Yoga docente en heeft een eigen praktijk in Texel. Ze geeft deze Hormoon Yoga al weer 8 jaar met veel liefde en passie door.

Hormoon Yoga is een cadeautje voor iedere vrouw. :-)

Heel geschikt bij veel vrouwenklachten zoals bv: de overgang/menopauze, stemmingswisselingen, opvliegers, onregelmatige menstruatie, PMS, emotionele onbalans, stress, hoofdpijn/migraine, slaapproblemen, depressiviteit, gewichtstoename en kinderwens of andere hormoon gerelateerde klachten.

De hormoonspiegel wordt in balans gebracht waardoor klachten kunnen verminderen, verlichten of zelfs verdwijnen.

De Hormoon Yoga Serie bestaat uit een aantal specifieke dynamische bewegingen in combinatie met de adem en rustmomenten. Ze zijn gericht op het stimuleren van de schildklier, hypofyse en eierstokken. Het brengt je lichaam, gedachten en gevoelens (meer) in evenwicht.

In deze dag leert Maria je de hele serie, die je je eigen kunt maken en ook thuis verder kunt oefenen. De oefeningen staan op papier en die krijg je mee.
Overigens, je hoeft geen specifieke klachten te hebben, het is ook gewoon een mooie yogaserie, die zorgt voor energie, kracht en ontspanning.

In augustus 2018 verzorgt Maria voor de vierde keer hier in Yogapraktijk de Vlinder een basis eendaagse cursus Hormoon Yoga.Basis eendaagse cursus:

Data: nttb 2019
Tijd: 10.00-16.00 uur basis
Investering: 67,50 euro incl. syllabus van de cursus, de hele dag koffie/thee met lekkers, fruit, versnaperingen en vegetarische soep bij de lunch.
Locatie: Yogapraktijk de Vlinder Bolenbergweg 16a Belfeld

Voor meer info en opgave, laat het me weten!

Tiny van Wylick 0774753019 of 0623054518 (liefst alleen sms of whatsapp) en/of E-mail: info@yogadevlinder.nl

Of neem ook gerust een kijkje op de website van Maria http://www.yogauithethart.nl
Je kunt haar bellen of mailen als je inhoudelijk meer informatie wilt. Telefoonnummer: 06-15086762 en/of E-mail: contact@uithethart.nl